frykmalms

Frykmalms Däckmarknad i Karlstad – sommardäck vinterdäck friktionsdäck fälgar – Frykmalm begagnade bildelar. Frykmalm Begagnade Bildelar, Karlstads kommun. likes. Frykmalm bildemontering i Karlstad har en av landets främsta miljöanpassade. Kontaktuppgifter till Frykmalms Däckmarknad Karlstad, telefonnummer, adress, se information om företaget.

Frykmalms - the award

Reklamen Annonsen visar en bild på en kvinna klädd i en bikini. Beslut Ärende Enligt praxis anses reklam som framställer kvinnor eller män som rena sexobjekt på ett sätt som kan anses kränkande vara könsdiskriminerande sexistisk reklam. I nedre delen av annonsen syns annonsörens logotyp och kontaktuppgifter. Reklamen är därmed könsdiskriminerande och strider mot artikel 4 första stycket i ICC:

Frykmalms Video

Capture 20090904 1 En annan anmälare skriver att reklamen speglar en föråldrad kvinnosyn och att den är sexistisk. Uttalande Reklamombudsmannen finner att annonsen är frykmalms. Annonsörens yttrande Annonsören skriver att denna bild blivit publicerad på grund av okunskap. Blicken är riktad mot kameran. Istället resor till malaga man sig av en sexualiserad bild av kvinnan för att locka blickar till reklamen.