lammhults möbler

Lammhults Design Group. Lammhults Design Groups verksamhet är organiserad i två affärsområden, Office & Home Interiors och Public Interiors, som utvecklar, marknadsför och säljer möbler och inredningar för moderna lösningar. I båda affärsområdena är design management, innovation och starka varumärken viktiga. Nilssons Möbler i Lammhult eller Nilssons i Lammhult som vi oftast säger är ett familjeföretag som grundades redan och drivs idag av tredje och fjärde generationen Nilsson. Företaget och butiken är beläget i Möbelriket Lammhult, 4 mil norr om Växjö, mitt i Småland. Många kunder åker långväga för att besöka vår. For 70 years Lammhults has delivered its signature Scandinavian style to public spaces, homes and offices, creating a world of elegant modern interiors.‎Designers | Lammhults · ‎Products · ‎Contact · ‎Product families.

Lammhults möbler - kan

Jönköpingsvägen 4 44 Lammhult Kundservice i Lammhult: Vi har även ett stort sortiment av inredningsdetaljer och presentartiklar. Öppettider Mån-Fre 09 Lör  Se öppettider under storhelger. I butiken hittar du en permanent trädgårdsutställning, vinterträdgård och givetvis mängder av miljöer med klassiska designmöbler varvat med spännande nyheter. Butikens tre plan bjuder på inspirerande miljöer med allt för hemmet och ett större urval för matplats och hall.

Lammhults möbler - Eriksson: Lgg

Södergatan 28 34 Malmö Kundservice i Lammhult: Här finns även Dux sängstudio. I vår möbelbutik i centrala Göteborg finns ett noga utvalt sortiment av de hetaste designmöblerna — nyheter såväl som klassiker. Om butiken Inredningscoach Västtrafik hållplats Seminariegatan eller Olivedalsgatan. Vi har även ett stort sortiment av inredningsdetaljer och presentartiklar. Butikens tre plan bjuder på inspirerande miljöer med allt för hemmet och ett större urval för matplats och hall.