telia fakturor

Slipp fakturaavgifter och pappersfakturor. Med Telia e-faktura får du en elektronisk faktura skickad direkt till din internetbank. På Mitt Telia kan du se om din faktura är betald. Välkommen in till Mitt Telia. Här hittar du dina abonnemang för tv, bredband, och telefoni. Du kan enkelt förändra och felsöka dina abonnemang, köpa mer surf samt lägga till och avsluta tjänster och tv-kanaler. Du hittar också allt som rör dina fakturor och betalningssätt. Mitt Telia finns också som app till din mobil.

Telia fakturor Video

Autobetalning Med Netflix i din tv-box får du all underhållning på samma plats. Ange ditt mobilnummer så skickar vi nokia 101 länk till den här guiden. Avisering om ny faktura I din internetbank kan du anmäla avisering om e-faktura så att asa akira gif får ett sms eller mejl när du telia fakturor fått en ny faktura. Fakturaförklaring Här förklarar vi de olika posterna på din faktura. Observera att detta bara gäller synpunkter ang. Fakturans delar är förklarade uppifrån och ner. Vi ser att du har skaffat Storytel men inte kommit igång veterinär tygelsjö tjänsten ännu. telia fakturor

Telia fakturor - gller

Vill du få våra bästa tips och personliga erbjudanden? Här ser du priset för dina olika tv-paket. Står det 0 kronor så kostar det inget för dig, vi vill bara redovisa alla dina tjänster så du vet allt du har hos oss. Om du är osäker på om du har e-faktura eller autogiro kan du se det inloggad på Mitt Telia. Tack för att du vill hjälpa oss att förbättra vår nya abonnemangssida. Eftersom kunden redan har betalat för Bredband för en hel månad på tidigare faktura drar vi av beloppet för de dagar som är betalda efter förändringsdatumet 16 nov. Julklappstips Just nu har vi ett unikt julklappserbjudande för dig som är eller blir mobil- eller bredbandskund hos oss.