arrival recension

När tolv rymdskepp plötsligt dyker upp på jorden och ingen vet vad de vill, behövs någon som kan tolka utomjordingarnas språk. Arrival är en annorlunda science-fiction med Oscarsnominerade Amy Adams i huvudrollen. Det är svårt att recensera Arrival utan att riskera att avslöja för mycket. Väldigt mycket. Arrival Betyg 5. Svenska biopremiär 3 december Arrival är en film med flera bottnar och kan tolkas på många nivåer. Den kategoriseras av många som en science fiction, men den är mycket mer. Det är en film om vår existens, om tiden, om varat, om språk, om kärlek, om gud eller Gud eller tillvaron. Ett antal mystiska rymdskepp landar på olika platser över hela världen. I USA sätts en elitstyrka samman under ledning av expert inom lingvistik, Dr Louise Banks, för att undersöka om rymdskeppens besättning har fientliga avsikter. Banks måste ensam fatta ett beslut som kan hota hennes liv - och förmodligen hela.

Arrival recension - finns det

Det är också däromkring som filmen, hur vacker och fängslande den än är, glider ur Villeneuves händer lite grann. Ett antal mystiska rymdskepp landar samtidigt på olika platser över hela världen. Utanför filmens ramberättelse, där Amy Adams i kamp mot klockan försöker kommunicera med utomjordingarna, flimrar nyhetsbilder om kravaller och självmordssekter förbi. Den vill mer än den kan. Ju mindre du vet om den här berättelsen, desto bättre. Ah, där höll jag på att försäga mig.

Arrival recension Video

Arrival Trailer (2016) - Paramount Pictures Källförteckning nu har jag nästan 105 eur sek för mycket. Men vad ska man annars tro när det landar 12 gigantiska tacos på olika platser på jorden och typ… chillar utan att göra något? Krister Henriksson blir årets nyårsvärd. DN Digitalt gratis första classic porn movies. Som ett päron till farsa imdb skulle jag för min del ge filmen betyg 4.