frösåkers brygga

Boutique Hotel Frösåkers Brygga, Västerås: Se 15 omdömen, 35 bilder och bra erbjudanden på Boutique Hotel Frösåkers Brygga, rankat #1 av 13 B&B/värdshus i Västerås och med betyget 5 av 5 på TripAdvisor. Vid Frösåkers brygga låg en gång ett tegelbruk. Den stora villan ovanför bryggan användes som barnkoloni (Snäppans barnkoloni). Allt detta är avvecklat och i anläggningen bedrivs nu turist-, barn- och familjeverksamhet samt företagsevenemang. Ett stort vikingahus byggdes upp och försågs med minnen från vikingatiden. På Frösåkers Brygga utanför Västerås vill man ge besökarna möjlighet att ta del av det fornnordiska livet.

Frösåkers brygga Video

Koggen Roter Teufel på jungfrufärd till Åland När ni är nöjda är ju vi det också så klart! Frösåker Brygga är ett förstklassigt val i 8 usd to sek. Vikingabyn består av vikingahuset Gudagottdär det anordnas aktiviteter som bågskytte, smide, runristning, kast med katapult och rodd eller segling med vikingaskepp eller med medeltidskepp. Varmt välkomna tillbaka - när som helst! Här finns också en vikingaby med Gudagott Matkulturakademin. Registrera dig som ägare av ditt objekt. Tyvärr, den här partnern har inte längre några tillgängliga rum på TripAdvisor.

Frösåkers brygga - han det

Besök någon av våra 0 partnerwebbplatser för att se rum från. Zooma in om du vill se uppdaterad information. Den första juli var datumet för vår stora dag. Konferens med grym middag! Jan-Erik och Malin kan verkligen sina saker och kommer ge er en oförglömlig vistelse. Ett båthus med badmöjlighet byggdes , likadant som ett tidigare fanns där i början av talet. frösåkers brygga