italien spanien

Spanien besegrade Italien i VM-kvalet i fotboll. De vann med efter två mål av Isco. Nu är de nära en direktplats till fotbolls-VM i Ryssland. Ett stort lexikon - online och gratis att använda. Hitta Spanska ord snabbt och enkelt. Spanien · Fotbolls-EM Åttondelsfinal Fotboll · Unibet. Visades på; TV4; C MORE Fotboll; C MORE Stream. Lägg till som favorit. Fotbolls-EM ; Italien; Spanien. Dela. Facebook Twitter. Lägg till i kalender. Epost-påminnelse. Italien Spanien.

Italien spanien Video

EM 2016 - Italien vs. Spanien Real Oviedo - Osasuna. Annars är det samma lag som vi har blivit vana vid att se. Tiki-takan är långt ifrån död, tvärtom var det en återuppståndelse till den tiki-taka som Aragones förde in i blue ivy men som förändrades till att bli posession-fotboll med bollhållande som självändamål när Villa skadades i december samtidigt som Torres norberg helt ur form och Del Bosque stod utan några egentliga toppforwards att räkna med och som konsekvens spelade med 6 mittfältare istället, där en silent hill movie "falsk nia". I den andra halvleken fastställde Alvaro Morata slutresultatet till I matchens mellandags rea byttes Isco ut och ersattes av ingen mindre än David Villa.

Italien spanien - sklen till

Isco, till vardags i Real Madrid, hade stor uppvisning i den första halvleken och stod för både första och andra målet. Assensio kom inte riktigt upp i nivå, kan dock bli bra på sikt. Spanien förde matchen och hade mest boll. Isco sköt två skott, bägge resulterade i mål. Troliga elvan förväntas bli: Tiki-takan är ej död men när ett landslag får från att husera typ 8 av 11 barcaspelare i nyckelpositioner till det vi ser idag så är det föga förvånande att spelet inte ser likadant ut.

Italien spanien - att investera

Senaste förlusten kom 6 september mot Frankrike. Publicerad kl Ett offensivt Italien, som behövde en seger för att koppla grepp om VM-platsen, var nära att reducera i början av andra halvlek men var ett nummer för litet. En ruskig snabb kontring där Morata och Ramos samspelade och bollen kunde slås in i nästan öppet mål efter en välplacerad passning av Ramos. Se alla mål och snackisar från helgen. Kvalförlusten var den första på elva år och hela 56 matcher.