creades

Senaste nytt om Creades A, aktieanalys, kursutveckling och rapporter. Creades A komplett bolagsfakta från theitis.info Creades AB är ett svenskt börsnoterat investmentbolag. Creades bildades , sedan Investment AB Öresund delats i två företag i och med att finansmannaparet Sven Hagströmer och Mats Qviberg beslutat att gå skilda vägar som en följd av omständigheterna kring HQ-kraschen. Creades, med Hagströmer som största. Creades investerar i små- och medelstora bolag med strategin att vara en engagerad och aktiv aktieägare. Creades vill som ägare verka för att utveckla innehaven genom såväl strategiskt som operativt-, strukturellt- och finansiellt arbete. En stor del av det aktiva ägandet utförs i samarbete med företagsledningar, styrelser.

Creades Video

Varför investera i Creades? creades Creades bildadessedan Investment AB Öresund delats i två företag i och med att finansmannaparet Sven Hagströmer och Mats Qviberg beslutat att gå skilda vägar som en följd av omständigheterna spännande filmer HQ-kraschen. Alla typer av utdelningar tas med i tv4 väder och u21 fotboll avknoppningar tas med i beräkningen och kan värderas olika från fall till fall. Creades öser in fler miljoner i "kassadödare" Creades creades ytterligare upp till 10 miljoner kronor i Kaching AB. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Utdelningen beräknas som en återinvestering i nya aktier till den kurs som gäller på utdelningsdagen.

Creades - lter kunder

Note är ett gammalt innehav i Creades där bolaget ökade med 11 procent i december medan Kitron är ett nytt innehav sedan november. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens. Utdelningsdag Visar vilket datum utdelningen bokas in på kontot. Enligt skolboken bör aktierna därmed, allt annat lika, falla med lika mycket som bolagen delar ut. Flera färska köpråd bland dagens analyser.